Tatile Hazırlık Günleri - Topbar Desktop

Lastikcim.com.tr - KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

    1. Veri Sorumlusu, Kişisel Veri Kategorileri Ve Toplanma Yöntemleri

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı KVKK”) uyarınca; kimlik, iletişim, işlem güvenliği ve tarafımıza ilettiğiniz mesaj şeklindeki kişisel verileriniz tarafınızdan veya 3. kişilerden; elektronik ortamda yazılı veri aktarım yolu ile otomatik yollarla toplanmakta ve veri sorumlusu olarak Qsr Teknoloji A.Ş (“Şirket”) tarafımızca, detayları aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir.

Veri İşleme Amacı

Veri Kategorisi

Hukuki Sebep

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

İşlem Güvenliği

6698 sayılı KVKK m.5/2-a

Kanunlarda açıkça öngörülmesi.

 

6698 sayılı KVKK m.5/2-ç

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi

İşlem Güvenliği

İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi

Kimlik, İletişim, Tarafımıza İlettiğiniz Mesaj

6698 sayılı KVKK m.5/1

İlgili kişinin açık rızasının bulunması

Müşteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik, İletişim

Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi

Kimlik, İletişim, İşlem Güvenliği, Tarafımıza İlettiğiniz Mesaj

6698 sayılı KVKK m.5/2-f

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

    1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebebi

Tarafımızca toplanan kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlara ve hukuki sebeplere bağlı olarak işlenmektedir.

Aktarımın Hukuki Sebebi

Aktarımın Amacı

Aktarım Yapılan Taraf

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi için gerekli bilgilerin iş ortaklarımıza aktarılması

İş Ortakları

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

Yetkili Kamu Kurumları

6698 sayılı KVKK m.9/1

İlgili kişinin açık rızasının bulunması

Kurumsal programların kullanılması, iş sürekliliği ve iş geliştirme faaliyetleri için alınan hizmet ve yazılımların kullanılması

Yurt dışında yerleşik iş ortakları

    1. Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz aşağıdaki şartlar dâhilinde üçüncü kişilere artırılabilmektedir;

    1. Başvuru Usul ve Esasları

İlgili kişi olarak, 6698 Sayılı KVKK’nın 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin taleplerinizi web sayfamızdan temin edebileceğiniz Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu ’nu doldurarak veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan başvurunuz ile aşağıdaki yöntemlerle tarafımıza iletebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu Şirket olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Başvuru Yolu

Başvuru Adresi

KEP ile ileteceğiniz elektronik ileti

[email protected]

Sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizle veya güvenli elektronik imzalı, mobil imzalı olarak ileteceğiniz ileti

[email protected]

Yazılı olarak şahsen veya noter kanalı ile ileteceğiniz başvuru

Merdivenköy Mah. Nur Sk. A Blok No:1/1 İç Kapı No:33 Kadıköy/İstanbul